Informatie

Over DZPC

DZ&PC, deze afkorting staat voor Drachtster Zwem & Polo Club, is opgericht op 18 juli 1958 en heeft zo'n 350 leden.

We beoefenen onze sport in het mooie 50-meterzwembad de Welle in het centrum van Drachten, waar we ook een eigen clubhuis hebben (aan de achterzijde van het zwembad). We kennen binnen onze vereniging 7 verschillende disciplines en bestrijken daarmee een groot gebied binnen de zwemsport.

Naast het actief deelnemen aan de verschillende activiteiten binnen de afdeling zijn er heel veel vrijwilligers actief binnen DZ&PC om alles in goede banen te leiden. Mocht u belangstelling hebben lid te worden of op andere wijze actief te worden, dan nodigen wij u graag uit om u te melden bij het algemene bestuur of bij het bestuur (commissie) van de door u gekozen afdeling.

Iedere afdeling kunt u vanzelfsprekend op deze website bezoeken (zie het menu) en u wordt uitgenodigd om eens een surfrondje te maken. Ook voor vaker gericht zoeken naar nieuws, actuele resultaten, tijden, standen en verslagen raad ik u een bezoek aan meerdere onderdelen aan.

Veel genoegen toegewenst bij dit virtuele bezoek aan ons (vergeet niet dat u in levende lijve zeer welkom bent in de Welle (via het clubhuis)).