Diplomazwemmen 11 maart 2017

Diploma zwemmen in Beilen.

Na wekenlang trainen was het vandaag weer zover…..diplomazwemmen! Drie van onze dames gingen voor het laatste certificaat voor Balletbeen en twee voor Basishouding.

Drie auto’s volgeladen met begeleiding, juryleden, papa’s, mama’s  en natuurlijk onze vijf synchroon zwemsters. In de auto was het wat stilletjes, toch best weer even spannend…..

Alle zwemsters begonnen met het onderdeel Lenigheid, twee keer de spagaat. De ene plat op de grond en de andere een stukje erboven. Daarna de onderdelen in het water, voor Balletbeen: eggbeaten, balletbeen en duikelaar en voor Basishouding: eggbeaten en van beweging naar figuur.

Aan de waterkant stonden allemaal super trotse ouders, want wat hebben ze het goed gedaan! De spanning was weg dus maakten de meiden het weer reuze gezellig.

Maar toen kwam het moment van de Diploma-uitreiking………. De spanning was weer van de gezichtjes af te lezen………. Eén voor één werden de namen opgenoemd: Kaitlin, Fleur, Rosalien, Noa en Amber!!! Ze hebben alle vijf het diploma in de pocket! Ze hebben het fantastisch gedaan!

GEFELICITEERD!!!

foto van Synchroonzwemmen DZ&PC.

 

 

De terugreis was niet meer zo stilletjes, het was een klein feestje……;)