Vrijwilligers

 

DZPC is een vereniging voor leden, maar ook door leden. Om de kosten laag te houden en de contributie betaalbaar, heeft DZPC geen mensen in dienst. Alles wordt gedaan door vrijwilligers. Als u (of uw kind) lid wordt van DZPC, wordt van u ook verwacht dat u vrijwilligerswerk voor de vereniging doet. Bij de afdeling synchroon zijn we altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lees hieronder het overzicht. Denkt u dat u wat voor de afdeling kunt betekenen, geef het dan door aan de trainers of stuur een mailtje!

 


  Trainers

Verveelt u zich op de tribune als uw kind of kleinkind lekker aan het sporten is? Wilt u meer leren over het synchroonzwemmen? Wilt u begrijpen wat uw kind bedoeld met een Oceanita? Wilt u uw steentje bijdragen? Maar bovenal vindt u het ontzettend leuk om training te geven? Dan is Synchrotrainer wat voor u! 

foto van Synchroonzwemmen DZ&PC.


Begeleiding bij wedstrijden


Bij elke wedstrijd moeten we begeleiding regelen. Vaak zijn dit de trainers of meisjes van de junioren/senioren die apart meegaan. Dit zou veel gemakkelijker kunnen! Er zijn namelijk vaak veel ouders mee naar de wedstrijden gaan en die zo  nu en dan de meisjes bij een wedstrijd kunnen begeleiden. Dit scheelt reiskosten (er hoeven namelijk minder mensen mee) en veel tijd voor de trainers, junioren en senioren. Bovendien kunnen de trainers die vaak meegaan nu ingezet worden als jurylid dat de club ook weer geld oplevert. Win, win dachten we zo!

 


Jurylid M


Bent u goed met cijfers? Gaat u vaak mee naar wedstrijden? Wilt u wel eens wat anders dan urenlang op de tribune zitten? Dan is de M-cursus wat voor u!


Jurylid 10/11


Zit uw dochter/kleindochter in de aanloopdiploma's en gaat u vaak mee naar de wedstrijden? Wilt u aan het bad staan in plaats van op de tribune zitten?  Altijd al interesse gehad wat synchroonzwemmen nou precies inhoudt? Dan zit u goed als 10/11 jurylid waar u de aanloopdiploma's mag jureren!


Creatief?
Bent u creatief en zou u de club een handje verder willen helpen? Dan is het naaien/decoreren van badpakken/haarstukjes misschien iets voor u! We zijn elk jaar op zoek naar creatievelingen die op eigen houtje een badpak/haarkapje wil maken of versieren. Dit kunt u in eigen tijd in uw eigen tempo doen. 


Goed in schrijven? 
Houdt u van schrijven? Heeft u zomaar wat op papier? Schrijft u boeiend, kort en krachtig? Dan hebben we u nodig om zo nu en dan te schrijven voor onze website, onze facebookpagina of voor de krant. Denk aan een kort verslag over een wedstrijd, activiteit of demo.  


Handig/Praktisch?
We gaan dit jaar weer wedstrijden organiseren in de Welle, hierbij hebben we veel mankracht nodig! Denk aan het neerzetten van de tribunes, het oplezen van de punten, de briefjes rondbrengen en ga zo maar door. Kortom bent u praktisch ingesteld, wilt u de handen uit de mouwen steken en weet u het werk te vinden? Dan zoeken we u!