Dames 1 - Wetterwille 1

Zaterdag 19 september was het weer zo ver. Met nog niet zoveel trainingen in de benen en armen, was de opdracht van de coach voor deze wedstrijd gewoon lekker spelen en elkaar helpen waar nodig. DraGor moest tegen Wetterwille die vorig jaar promoveerde naar dames regio 1.

In het begin van de wedstrijd moest iedereen wat wennen. Dit resulteerde dan ook al vrij snel in een 1-0 achterstand voor DraGor. Kort daarna wist Maaike de Boer de stand gelijk te maken en maakte een krachtig doelpunt tijdens een man-meer situatie.

De tweede periode verliep rustig. Wel wist Marlies Poelsma het doel van de tegenpartij te vinden en bracht daarmee de tussenstand van de tweede periode naar 2-1.

Bij de derde periode kwam de vermoeidheid naar voren en hier wist DraGor goed gebruik van te maken. Nynke Gaikema en Johanna Merkus maakten beide een doelpunt en hiermee kwam de tussenstand op 4-1.

Als laatste wist Wetterwille nog een doelpunt te maken en hiermee eindigde de eerste wedstrijd van de competitie in 4-2 voor DraGor.

Volgende week moeten de dames weer aan de bak. Dan spelen de dames weer in het thuisbad tegen De Reest.