DZ&PC zwemt goede 3e ronde in de Hoofdklasse

Met slechts één afmelding vanwege ziekte en verder deelname van iedereen, verwachtte Michiel Riemslag voorafgaand aan de competitieronde op 17 januari aanstaande in Groningen een goede ronde te kunnen zwemmen. Zoals wel vaker kwam Michiel zijn vooruitziende blik uit: met een puntentotaal van 6770,27 wisten we ons in deze ronde naar een mooie plaats op de ranglijst te zwemmen! Een prachtig resultaat voor trainers Michiel Riemslag en Stephan Lokhorst met hun pupillen! 

 

In programma 1, dames 4 x 200 meter vrije slag, waren Monique, Karin, Hinke en Marrit slechts één seconde sneller ingeschreven dan TriVia. Lang ging het aardig gelijk op, echter uiteindelijk moest TriVia het onderspit delven en met een mooie eindtijd van 8.26.68 was het verschil maar liefst bijna 15 seconden ten opzichte van TriVia.

 

Jelle, Freek-Jan, Jacob en Lennard zwommen in het afsluitende programma de 4 x 100 meter wisselslag in een prachtige eindtijd van 4.13.03. Met deze  ploeg starten de jongens ook tijdens de NJJK in Amsterdam.

Op de individuele afstanden zijn mooie persoonlijke records gezwommen, zowel bij de minioren, junioren als jeugd en senioren zwemmers.

Uitschieters waren Jelle met 4.41.77 op de 400 meter wisselslag en drie zwemmers op de 200 meter schoolslag: Lennard met 2.48.18, Rosa met 3.37.66 en Brendon met 2.39.74.

 

De volgende ronde wordt gezwommen op 7 maart aanstaande in het Pagecentrum in Stadskanaal.