Opzeggen

Aan alle goede dingen komt een eind en als jij dit leest, geldt dat waarschijnlijk ook voor jouw lidmaatschap. Voor je dat definitief beëindigt, weet je dat je bij DZPC ook andere takken van de zwemsport kunt beoefenen? We hebben waterpolo, (wedstrijd-)zwemmen, synchroonzwemmen, zwemmend redden… Kijk maar eens rond op de website. En je bent al lid, dus je mag altijd eens komen proeven bij een andere tak.

Als je echt je lidmaatschap wilt beëindigen, dan moet je dat schriftelijk doen bij de ledenadministratie, een e-mail (ledenadministratie@dzpc.nl) mag ook. Je lidmaatschap kan op twee momenten per jaar worden beëindigd, 1 januari of 1 juli. Je kunt op elk moment opzeggen, maar het moet minimaal een maand voor het beëindigen (dus uiterlijk 30 november voor 1 januari en 31 mei voor 1 juli). Alleen wanneer u vanaf dit e-mailadres de bevestiging ontvangt, wordt uw lidmaatschap per genoemde datum beëindigd.

Wanneer u tevens lid bent van een startgemeenschap van DZ&PC en u zegt het lidmaatschap van DZ&PC op, wordt automatisch ook uw lidmaatschap van de startgemeenschap beëindigd.