Snorkelen

Snorkelen 1,2 & 3

Bij DZ&PC kun je ook snorkeldiploma’s halen.
De snorkellessen zijn bedoeld voor kinderen die minimaal diploma A en B hebben of hun SuperSpetters diploma hebben. Tijdens de lessen leer je onder andere hoe je op de juiste manier te water gaat, hoe je voorwerpen van de bodem kunt opduiken en hoe je onder water een zwembril kunt opzetten en leeg maken.

Als je kunt snorkelen zie je zo veel meer in het water, zeker als je op vakantie bent in een warm land en in een meer of zee kunt snorkelen.

De diploma’s waarvoor je kunt afzwemmen zijn diploma 1, 2, en 3.
Om te zien aan welke diploma eisen je moet voldoen, klik je op de button Diploma eisen snorkelen.

Lestijden

Dinsdag: 18:15 tot 19:00 (snorkelen 2, 3)
Woensdag 18:15 tot 19:00 (snorkelen 1, 2)

Lesgevers

Dinsdag zijn er twee lesgevers.
Woensdag zijn er drie lesgevers.

Anita heeft bevoegdheid zwemtrainer niveau 3 en is de hoofdtrainer van de SuperSpetters, het Snorkelen en de Wereldzwemslagen. Voor vragen over de voortgang van uw kind of praktische zaken tijdens de les kunt u bij haar terecht.
Stefan heeft bevoegdheid zwemtrainer niveau 2 en hij assisteert Anita, hij is ook actief bij de reddingsbrigade en heeft lifesaver niveau 3. Daarnaast werkt hij als toezichthouder bij de Welle.
Sietze heeft jaren bij de Welle gewerkt en is actief bij de reddingsbrigade, daar heeft hij lifesaver niveau 3. Op dit moment doet hij een sportopleiding en vult zijn stage in bij DZ&PC.
Wouter helpt op de woensdagen als assistent. Hij is actief bij de reddingsbrigade.