Omgeving en Gedrag

Een veilige omgeving voor iedereen bij DZ&PC

Grensoverschrijdend gedrag komt overal voor; op het werk, in de discotheek, en helaas ook in de sport. Onder grensoverschrijdend gedrag verstaan we dingen als pesten, discriminatie, machtsmisbruik, en seksueel misbruik. Als je ermee te maken krijgt is het belangrijk om te weten waar je terecht kunt voor advies en ondersteuning. Elles Annema is door DZ&PC aangesteld als de Vertrouwenscontactpersoon (VCP) binnen de club. Zij functioneert hier als aanspreekpunt bij (vermoedens van) grensoverschrijdend gedrag.

In het dagelijks leven is Elles vanuit haar beroep en studie gewend aan het omgaan met vertrouwelijkheid. Elles is geen lid van enig team of afdeling binnen het DZ&PC.

Mocht je ergens mee zitten, of ergens tegen aanlopen, dan kan je dit bij haar melden. Het maakt daarbij niet uit of je lid bent, ouder van een lid, vrijwilliger, of anderszins betrokken bij de club en of het bij jezelf gebeurt of dat je het bij iemand anders ziet. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Ik ben telefonisch, via de mail, of via WhatsApp bereikbaar om een afspraak te maken. En streven ernaar om binnen 24 uur een bericht terug te sturen. Mijn contactgegevens staan hieronder weergegeven.

Elles Annema
0642 228 116
elles.vcp@gmail.com

DZ&PC is ook op zoek naar een 2e vertrouwenscontactpersoon. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan aub contact op met de voorzitter van de vereniging (voorzitter@dzpc.nl).