Zwem je Fit

Heb je niks met fitness of wandelen? Het zwembad is misschien wel dé plek voor jou om te werken aan je fitheid! DZ&PC heeft samen met Sportbedrijf Drachten en Sûnenz het nieuwe beweegprogramma Zwem je Fit opgezet.

In 8 weken ga je onder professionele begeleiding, samen met de andere deelnemers, bezig in het water om je krachtiger te voelen en makkelijker te bewegen. Door te bewegen in het water ontlast je je gewrichten en kun je op je eigen niveau meedoen met de verschillende oefeningen. Na die tijd staat de koffie klaar in het clubhuis van DZ&PC

Gratis proefles op donderdag 16 mei! 

Start 8-weekse lessen: Donderdag 23 mei.

Tijd: 9:30 tot 10:15 uur

Locatie: 50-meterbad Zwemcentrum Welle

Kosten: €50,- voor 8 weken

Voor meer informatie of aanmelden (voor de gratis proefles), neem contact opnemen met Luca Ebbinge (Coach Sport en Bewegen & Verenigingscoach) via l.ebbinge@sportbedrijfdrachten.nl of 06-82062176.  

Winter lidmaatschap recreatief zwemmen

Als vervolg op de Zwem je Fit reeks is er binnen de vereniging ook een nieuw lidmaatschap ontstaan, namelijk het winter lidmaatschap. Hierbij kan er elke donderdag van oktober t/m maart van 10:15-11:00 uur gezwommen worden. Hier is ook een instructeur bij aanwezig die de groep voorziet van verschillende oefeningen die de zwemslagen ondersteunen. Dit zijn oefeningen vanuit de zwem je fit reeks en ook nieuwe oefeningen.

Na het zwemmen wordt er gezellig een kop koffie gedronken in het clubhuis.