Gezellige clubkampioenschappen met veel oud-leden!

Op maandag 30 december 2019 werden de jaarlijkse clubkampioenschappen van DZ&PC georganiseerd. Op 4 afstanden streden de heren en dames (en jongens en meisjes) voor het clubkampioenschap. Verder staat ook standaard de 100 wissel op het programma.

Speciaal bij deze editie waren wel de oud-leden die weer eens gingen kijken of de zwembroek of het badpak nog paste. Op initiatief van oud-lid Jorn Steenbergen waren een tiental oud-leden bereid opgetrommeld om mee te doen op een dagstartvergunning. En het bleek dat het echt nog niet waren verleerd.

Ook binnen de huidige ledengroep waren er een paar mooie verrassingen. Zo was er Sander Heinsius, die na een half seizoen blessureleed weer zijn eerste wedstrijd zwom. Meteen zwom hij vier persoonlijke records. Dat is nog eens terugkomen!

Ook Tiemen Jonkman was goed op dreef en zwom maar liefst vijf persoonlijke records.

Alleen persoonlijke records waren er verder voor Amila Mustafic, Julia Agricola, Arthur Lenis, David Jetten en oud lid Koendert Kellner.

Kijk hier voor de volledige uitslagen: https://www.swimrankings.net/index.php?page=meetDetail&meetId=620088&clubId=65906


Meer artikelen: